понеділок, 08 лютого 2016 05:10

"Санекс Універсал" не пошкоджує каналізаційні труби

35-річна львівська домогосподарка Галина Яневська на сайті t-klio.dp.ua замовила біопрепарат "Санекс Універсал". Ним прочищає каналізаційні труби.

— Живу в польському сторічному будинку. У нас завжди щось засмічується й ламається. Вже не пам'ятаю, коли нормально стікала вода з умивальника. Неприємні запахи непокоять через день. Труби часто не витримують — в одному місці застаріли, хтось собі ремонт неправильно зробив, інші кидають усе під­ряд до унітаза й раковини, — говорить Галина Яневська.

Щотижня жінка викликала сантехніка, який прочищав труби тросом.

— Казав, що проблема не так у волоссі, жирі або залишках їжі, як у загальному поганому стані самої труби. Потрібна профілактика. Порадив придбати "Санекс Універсал". Сам вже давно користується ним. Мешкає в приватному будинку і не має ніяких проблем із каналізаційними трубами.

Біопрепарат ефективно розкладає жири, залишки їжі та інші органічні відходи, а найголовніше — жирові пробки. "Санекс Універсал" безпечний для пластикових труб. Інші засоби деформують їхню поверхню, прочищають лише невелику частину труби, діють недовго.

— Після місяця користування цим "дивом" я назавжди забула про проблему прочищення труб. Для дачі за містом замовила "Санекс" для вигрібних ям. Ним очищаємо вигрібну яму вуличного туалету. Запах зник, відходи пере­робляються в рідину, яку можна відкачувати на газонну траву. Тепер я зрозуміла: краще запобігти проблемі, ніж потім її вирішувати.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Універсал" не пошкоджує каналізаційні труби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути