Ексклюзиви
четвер, 18 лютого 2021 05:05

"Санекс Septix" врятує вигрібну яму в заметіль

Україну накрили хуртовини. У власників приватних будинків загострилася проблема з септиком. Рівень ґрунтових вод піднявся, яма заповнилася, асенізатори не можуть добратися через замети.

На допомогу завжди прийде біозасіб "Санекс Septix" для переробки відходів вигрібних ям, септиків і каналізації. Продукт перетворює відходи на рідину без запаху, відновлює об'єм вигрібної ями та дренаж. Діє при всіх температурах.

Канадський продукт "Біо Дрен" очищує труби по всій довжині й перероб­ляє жировий наліт на поверхні септика. Також біозасіб розріджує жирові пробки у випадку засмічення. Надійно й ефективно працює навіть у холодній воді.

Із набридливою цвіллю допоможе впоратися "Нейтралізатор цвілі". Знищує її в міжплиткових швах у ванній кімнаті, навколо самої ванни, у віконних рамах і по всьому будинку. Засіб глибоко проникає в матеріал і вбиває грибок.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua. За телефоном 0(96) 413 68 45 вас проконсультують і запропонують оптимальний біо­продукт.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Septix" врятує вигрібну яму в заметіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути