Ексклюзиви
четвер, 27 травня 2021 05:30

"Санекс Septix" врятує ваші вихідні

Зібрались на дачу у вихідні, а там забилася вигрібна яма? Проблеми немає, якщо використати канадський біозасіб "Санекс Septix". Він допоможе усунути сморід і переробити відходи. Септик перетворить їх на рідину, придатну для поливу газону.

Біопродукт діє за будь-якої температури, його можна використовувати у спеку й морози. Якщо застосовувати щомісяця, то можна відновити роботу дренажної системи, переробляти органічні відходи й позбутися неприємних запахів органічного походження назавжди.

Для прочистки каналізаційних труб варто використовувати засіб "Біо Дрен". Якщо це робити регулярно, можна уникнути засмічення. Упаковка містить чотири пакети. Для профілактики одного вистачить на три місяці. Біопродукт вимиває жирові пробки, залишки їжі та інші органічні забруднення.

"Санекс Антизапах" дозволить дихати чистим повітрям. Він ефективно усуває запахи приготування їжі, сміття, взуття.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua. За телефоном 0(96) 413 68 45 вас проконсультують і запропонують оптимальний біопродукт.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Septix" врятує ваші вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути