Ексклюзиви
четвер, 06 січня 2022 09:38

"Санекс Septix" очищує труби взимку

— Вже не сподівалася до пуття почистити вигрібну яму. А тут сусідка підказала канадський продукт "Санекс", який легко можна замовити в нас, — каже Юлія Зазимко, 58 років, із села Галичівка Новгород-Сіверського району Чернігівської області.

— Асенізатора годі чекати в таку пору, та й послуги коштують дорого. І все одно ця машина до кінця все не вичищає. Залишається мул на дні та жирова плівка на стінках. А з "Санекс Septix" більше не переживаю за вигрібну яму. Бо засоби ефективно діють за будь-яких температур. Швидко та якісно перетворюють відходи на рідину.

При щомісячному використанні цих біопрепаратів труднощів з обслуговуванням каналізації та септика не виникає.

— Купила цілий набір біопродуктів, бо переконалася, що дієві. У нього входить біозасіб для очищення вигрібних ям та Універсал для знищення жирів. Їх вистачить на три місяці постійного використання.

"Універсал" вимиває засмічення і знищує неприємний запах. Розчиняє волосся, залишки їжі, але не шкодить покриттю трубопроводу.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua. За телефоном 0(67) 633 52 33 отримаєте консультацію стосовно необхідного біопродукту.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Septix" очищує труби взимку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути