Ексклюзиви
понеділок, 19 березня 2018 05:35

"Санекс" переробляє відходи та знищує запахи весь рік

— Щовесни мали проблему з вигрібною ямою. Сніг розтанув, і вона наповнилася. Викликати асенізатора дорого. Та й у таку пору року він нешвидко приїде, — розповідає Тетяна Костюшко з Шепетівки Хмельницької області. — У сусідів теж така проблема. Кілька днів тому домовилися з асенізатором, але так і не дочекалися його.

— Ми кілька років застосовуємо щомісяця "Санекс" для перероблення відходів вигрібних ям і не маємо проблеми відкачування відходів. В інтернет-магазині http://t-klio.dp.ua нам ще порадили придбати "Санекс RO-Septix" для агресивних стічних вод. Цей біопродукт переробляє відходи з підвищеним вмістом солей і хімії.

Щоб подбати про очищення стічних труб заздалегідь, треба щомісячно застосовувати "Санекс Біо Дрен" або "Санекс Універсал" для складних випадків засмічення. Препарати відрізняються від хімічних засобів тим, що очищують усю довжину труб, а не лише коліно під мийкою.

Біопродукти серії "Санекс" дієві за будь-яких температур і пори року.

Замовити "Санекс" можна на сайті http://t-klio.dp.ua в офіційного представника канадської компанії Nviron Biosolutions Inc в Україні. З 16 по 30 березня діє акція — безкоштовна доставка Укрпоштою.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс" переробляє відходи та знищує запахи весь рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути