Ексклюзиви
понеділок, 12 лютого 2018 00:21

"Санекс" очистить труби від жирових пробок

— Завжди для очищення вигрібної ями використовував "Санекс". Біопрепарат перероблює відходи навіть узимку за низької температури. Тому мороки з асенізатором не було, — каже 53-річний Олег Войтечко з села Зимна Вода Пустомитівського району Львівської області.

— Нещодавно вдома забилися труби, трос не допомагав. Я глянув на сайті, де завжди замовляв "Санекс" http://t-klio.dp.ua. Менеджери порадили усунути проблему з "Санекс Універсал". Біопродукт знищує наліт на внутрішній поверхні каналізаційних труб, не пошкоджує їх.

— Я одразу замовив "Санекс Універсал" для очищення труб, залишків їжі та переробки інших органічних відходів. Завдяки цьому біо­препарату я назавжди забув про забруднені труби. Засіб добре перероблює жирові пробки. Тепер використовую його щомісяця профілактично. Труби не забиваються і немає неприємного запаху. Цей варіант більш економічний, ніж сантехнічні роботи.

Біопрепарати серії "Санекс" виробляють у Канаді. Засоби можна замовити на сайті чи придбати в магазинах. Із 12 по 18 лютого діє знижка на "Санекс Універсал" для очищення труб від жирів і пробок. За телефонами компанії можна отримати кваліфіковану консультацію й дізнатися про місця продажу.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс" очистить труби від жирових пробок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути