понеділок, 12 березня 2018 05:00

"Санекс" можна замовити господиням на 8 березня

— Чоловік усе життя мріяв про будинок у селі. Я була проти, бо звикла до комфорту. Найбільше переживала, що робити з вигрібною ямою. Для села це проблема, бо асенізатор приїжджає невчасно, його послуги дорогі та не завжди якісні. А навесні, коли тануть сніги, яма наповнюється швидше і більше, — розповідає 40-річна Галина Бучковська із Хмельницького.

— Уже третій рік, як ми переїхали в село. Наші сусіди посміялися з моїх переживань. Вони регулярно використовують біопродукт "Санекс" і не мають таких проблем. Ми дослухалися до їхніх порад і також придбали "Санекс" для очищення вигрібних ям.

"Санекс" розчиняє відходи. Містить бактерії, що переробляють непотріб на рідину без запаху.

— Улітку закривала помідори й забилася раковина. Прочитала в інтернеті, що в таких випадках використовують "Санекс Універсал". Біопродукт дієвий і не пошкоджує внутрішньої поверхні труб, не залишає жирових пробок. Тепер і ним користуюся для профілактики.

Біопрепарати серії "Санекс" стануть хорошим подарунком на 8 березня, їх можна замовити на сайті http://t-klio.dp.ua. Покупці, які придбають "Санекс", 400 г, для вигрібних ям і "Санекс Універсал", 1 л, отримують у подарунок спрей "Санекс Антизапах" для прибирання приміщень і знищення неприємних запахів.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс" можна замовити господиням на 8 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути