понеділок, 30 березня 2020 00:51

Редиска Калейдоскоп має різнокольорові плоди

— Із квітня по травень висіваю редиску. Це слід робити, доки короткий день. Далі вона вже буде цвісти, а не рости в корінь. Редиска Калейдоскоп має різнокольорові плоди. Вони солодкі, соковиті і щільні, — розповідає Раїса Лященко, 59 років, із селища Чаплинка ­Херсонської області.

Калейдоскоп — це асорті сортів круглої редиски. Насіння не боїться холодів і витримує заморозки до -2°C. Дозріває за місяць після посіву. Плоди жовті, білі, червоні, бордові й фіолетові. Такі ж кольори у редиски сорту Конфеті.

— Різнокольорова редиска гарна на грядці та в салаті, — каже. — Нема надскладних вимог до посіву чи вирощування. Роблю все як завжди, а ­врожай виходить — хоч на виставку винось.

Насіння редиски сіє в ящики, їх ставить у тепле місце. Коли зійде — переносить у прохолодну кладовку чи підвал. Має бути температура +1...2°C. Чим тепліше, тим більша ймовірність, що рослина викине стрілку. Можна сіяти відразу на город на глибину 2 см. Відстань між рядками — 10 см. Посіви варто накрити спанбондом до прокльовування рослин.

Зараз ви читаєте новину «Редиска Калейдоскоп має різнокольорові плоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути