четвер, 22 липня 2021 11:36

Плоди сливи заважують до чверті кілограма

Господарі, які хочуть мати багатий урожай, зазвичай саджають більше дерев різного виду. Сливи — не виняток, адже є одними з найпопулярніших фруктів для компотів, варення. Також їх можна сушити — буде чорнослив для тортів чи салатів.

Автор: фото надав Андрій Тітов
  Сливи Дапл Данді важать по 60-80 грамів
Сливи Дапл Данді важать по 60-80 грамів

Щоб забезпечити багатий урожай слив, селекціонер Андрій Тітов із міста Бахмут Донецької області пропонує багато сортів різних видів.

— Посадіть на своїй ділянці дивовижну сливу Конквест, — радить фахівець. — Плоди цієї рослини не мають кісточок та ідеально підходять для виготовлення чорносливу. А жовтоплідна слива Суперіор має чудовий смак, дозріває рано.

Сорт Бербанк Гігант має середні терміни дозрівання плодів. Його можна збирати з 20 липня по 10 серпня. Плоди довго не опадають, завважки 150 г, а деякі й до 250 г.

Німецькі селекціонери вивели сорт Апрісалі. Це гібрид абрикоси й сливи. Зацвітає пізно, не потребує запилення. Починає давати урожай на другий рік життя.

Дапл Данді — один з найсмачніших сортів з великими ягодами, 60–80 г. Їсти їх можна наприкінці серпня. У ньому також поєднали абрикос і сливу.

Замовити саджанці і отримати консультацію про посадку можна на сайті titovchp.uaprom.net або за телефонами 0(99) 415 00 15, 0(63) 461 88 32, 0(67) 621 40 47.

Зараз ви читаєте новину «Плоди сливи заважують до чверті кілограма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути