Господарі, які хочуть мати багатий урожай, зазвичай саджають більше дерев різного виду. Сливи — не виняток, адже є одними з найпопулярніших фруктів для компотів, варення. Також їх можна сушити — буде чорнослив для тортів чи салатів.
Щоб забезпечити багатий урожай слив, селекціонер Андрій Тітов із міста Бахмут Донецької області пропонує багато сортів різних видів.
— Посадіть на своїй ділянці дивовижну сливу Конквест, — радить фахівець. — Плоди цієї рослини не мають кісточок та ідеально підходять для виготовлення чорносливу. А жовтоплідна слива Суперіор має чудовий смак, дозріває рано.
Сорт Бербанк Гігант має середні терміни дозрівання плодів. Його можна збирати з 20 липня по 10 серпня. Плоди довго не опадають, завважки 150 г, а деякі й до 250 г.
Німецькі селекціонери вивели сорт Апрісалі. Це гібрид абрикоси й сливи. Зацвітає пізно, не потребує запилення. Починає давати урожай на другий рік життя.
Дапл Данді — один з найсмачніших сортів з великими ягодами, 60–80 г. Їсти їх можна наприкінці серпня. У ньому також поєднали абрикос і сливу.
Замовити саджанці і отримати консультацію про посадку можна на сайті titovchp.uaprom.net або за телефонами 0(99) 415 00 15, 0(63) 461 88 32, 0(67) 621 40 47.
Коментарі