Ексклюзиви
четвер, 02 квітня 2020 05:20

Підвищити врожай допоможе "Грейнактив С"

— У фермерів тільки й балачок, що про зміну клімату й два врожаї. Одні посіяли моркву в січні, другі бояться щось висівати завчасно, аби не померзло. Дехто бідкається, що через безсніжну зиму немає вологи на полях. А я кілька років використовую стимулятор росту "Грейнактив С" і не маю проблем з урожаєм через посухи чи зміну клімату, — каже фермер 47-річний Володимир Завадюк із райцентру Теребовля Тернопільської області.

Рослини, оброблені стимулятором, краще вкорінюються, ростуть міцніші, їх не вражають хвороби. Урожайність збільшується на третину. Препарат нетоксичний, негорючий, екологічно безпечний. Швидко розчиняється у воді. Можна поєднувати з іншими засобами захисту рослин і поживними речовинами при обприскуванні.

— Найкращий результат дає на сої, — продовжує Завадюк. — Торік отримав рекордні 38 центнерів із гектара, коли в решти фермерів було по 26. Те ж саме на пшениці. У колеги необроблене поле почало жовтіти у червні. Колоски невисокі, зернин мало. Я своє обробив — поле стояло ­зелене до липня. Рослини були вищі, а зерна в колосі більше. Урожайність була більша на 7 центнерів з кожного гектару.

Якщо хто не встиг обробити насіння, можна обприскати сходи озимини навесні. Активатором росту можна обробляти насіння зернових, бобових, олійних, круп'яних, овочевих, баштанних і квіткових культур.

— У березні саджу ранню картоплю. Ризикую, бо морози можуть пошкодити її. Знайшла дієвий спосіб, що оберігає від низьких температур, прискорює розвиток і підвищує врожайність, — говорить 47-річна Катерина Чернишова з Гайсина Вінницької області. — Найкраще обробляти двічі. Вперше даю "Грейнактив С", коли картопля сходить. Після цього витримує навіть 5-градусний мороз. Удруге — як зацвітає. Мої бульби — гарні, рівні. Їх багато в корчі. На початку травня копаю на продаж і можна заново садити. У нас багато хто збирає два врожаї картоплі на рік.

Агрономи переконані, що засіб працює на клітинному рівні. Активує обмінні процеси, підвищує імунітет рослин, посилює стійкість до посухи та приморозків. Завдяки цьому рослина інтенсивніше отримує необхідні речовини. Це дозволяє знизити витрати мінеральних добрив, підвищити врожайність екологічно чистої продукції.

Перші 20 людей, які зателефонують, отримають знижку 20%. Замовити препарат "Грейнактив С" можна за тел.: 0(50) 362 22 88, 0(98) 662 91 24 та електронною поштою:

[email protected] (м. Дніпро).

Зараз ви читаєте новину «Підвищити врожай допоможе "Грейнактив С"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути