понеділок, 02 квітня 2018 06:21

Бур'янів на городі позбавляються завдяки гербіцидам

— Уже не маю багато сил і здоров'я на боротьбу з бур'янами й жуками на городі. Якось прочитав статтю агроексперта про гербіцид "Оскар Преміум" та інсектицид "Шедевр". У ній ішлося про всі переваги та спосіб їх застосування. Для мене це стало відкриттям, — розповідає 60-річний Іван Верес із міста Летичів на Хмельниччині.

Обробляю насіннєву картоплю перед посадкою препаратом "Шедевр" від колорадського жука та дротяника. А після посадки одразу кроплю ґрунт гербіцидом "Оскар Преміум" і не маю ніяких клопотів із жуками й бур'янами.

Красивий і чистий город — мрія багатьох господарів. Важливо не допустити появи бур'янів, оскільки вони відбирають у культурної рослини необхідні поживні речовини, вологу та сонячне світло. Кращим виходом із даної ситуації стане придбання гербіцидних препаратів. Купити гербіциди від бур'янів можна в "Супермаркеті насіння польових культур".

Замовити й отримати консультацію щодо гербіцидів, інсектицидів і голландських сортів насіннєвої картоплі — Саванна, Бюррен, Крістіна, Бікіні можна в "Супермаркеті насіння польових культур" на сайті snpk.in.ua або в агроексперта Аліси Яковенко за тел. 0(67) 432 30 43.

Зараз ви читаєте новину «Бур'янів на городі позбавляються завдяки гербіцидам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути