Ексклюзиви
понеділок, 27 серпня 2018 05:00

На "Санекс Septix Нейтралізатор плісняви" та інші спреї діє знижка

— Біопродукт "Санекс Septix" почала використовувати одразу, як переїхали в село, — каже 60-річна Марія Звірська з села Попелі Дрогобицького району Львівської області. — Асенізатора тут дочекатися майже нереально. А біопродукт перероблює відходи у вигрібній ямі й відновлює дренажну систему.

"Санекс Septix" купують ті, хто має туалет надворі. Засіб ефективно працює в будь-яку пору року й дозволяє відмовитися від послуг асенізатора.

— Зараз у компанії діє акція — при купівлі від трьох одиниць спреїв, знижка 15 гривень за штуку. Я взяла собі "Санекс Нейтралізатор Плісняви". У хаті деколи є вологість, тому з'являється цвіль. Спрей від "Санексу" її точно подолає, — каже Марія Іванівна.

За умови придбання від трьох одиниць продукції "Санекс Septix" — Антизапах, Антитабак, Автодогляд, Аnimals (від запаху тварин), Нейтралізатор плісняви, знижка становить 45 грн. Цієї суми вистачить на доставку замовлення.

Біопрепарати "Санекс Septix" можна придбати в супермаркетах і роздрібних магазинах, а також замовити на сайті http://t-klio.dp.ua.

Зараз ви читаєте новину «На "Санекс Septix Нейтралізатор плісняви" та інші спреї діє знижка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути