Ексклюзиви
понеділок, 18 червня 2018 05:01

На біопрепарат "Санекс" у червні діють знижки до 15 відсотків

— Живемо з чоловіком у селі, — розповідає 65-річна Надія Сирота з Саджави Богородчанського району Івано-Франківської області. — Вигрібна яма стала забиватися. Був період, коли навіть не користувалися туалетом у хаті. Тоді діти привезли "Санекс" для очищення вигрібних ям.

Біопрепарат "Санекс" купують мешканці приватних будинків. Засіб ефективно переробляє відходи на рідину без запаху. Препарат застосовують щомісяця протягом року. Ефективний за будь-якої температури.

— Використовую ще "Санекс Універсал", щоб труби не забивалися. Бо хімія допоможе на короткий час, проб'є малу ділянку. А біозасіб "Санекс Універсал" діє протягом 6 годин після введення розчину. Прочищає всю поверхню до основного стояка. І найголовніше — після "Санексу" немає неприємного запаху.

Як добриво можна використовувати відходи, що перетворилися на рідину.

— Я викачую її з вигрібної ями на город кожні три місяці. Вона підживлює врожай.

А ще в компанії часто є знижки. Зараз будь-який спрей можна замовити за 45 гривень. Акція діє з 6 по 16 червня. Ще "Санекс Універсал" за знижкою замовлю, його нам вистачає на півроку.

Біопродукти можна придбати на сайті http: //t-klio.dp.ua. Ви отримаєте консультацію. Корисна економія й здоров'я сім'ї — це і є застосування біопрепаратів "Санекс".

Зараз ви читаєте новину «На біопрепарат "Санекс" у червні діють знижки до 15 відсотків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути