понеділок, 27 листопада 2017 05:30

Мототрактор за годину витрачає не більш як літр палива

— За молодості городи обробляв конем, як батько навчив. Але з віком така робота дається важче. Тому склалися з братом і купили мототрактор. Тепер маємо гарного помічника в хазяйстві. Стало простіше посадити, підгорнути, привезти щось, — каже 54-річний Іван Мирошниченко з міста Козятин Вінницької області.

За технічними особливостями мототрактор перевищує мотоблок. Має потужність 15–16 кінських сил. Укомплектований ґрунтофрезою. У товаристві "Азимут" коштує від 52 тис. грн.

— Його не потрібно в руках носити, бігати за ним. Він сам катає власника. Може обробити 2–3 гектари. При максимальному навантаженні потребує не більш як літр дизпалива за годину роботи, — говорить менеджер із продажу техніки Василь Кеба, 41 рік. — Піді­брати мототрактор можна навіть телефоном, щоб не їхати з районів до Він­ниці. Наші хлопці привозять, заводять, показують, навчають користуватися технікою. Грошей за доставку по області не беремо.

На мототрактори дають річну гарантію, що передбачає технічне обслуговування професійними механіками. До кожної моделі підбирають картоплесаджалки, копалки, плуги й інше навісне обладнання.

Детальну інформацію можна дізнатися в магазині товариства "Азимут" за адресою: м. Вінниця, вул. Брац­лавська (Островського), 69. Тел. 0(67) 431 08 34

Зараз ви читаєте новину «Мототрактор за годину витрачає не більш як літр палива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути