понеділок, 25 грудня 2017 05:45

Міні-трактор замовляють по телефону

— На двох городах вирощую овочі, кукурудзу й соняшник. Багато років землю обробляв мотоблоком. Коли гостював у родича під Києвом, він дав попробувати копати картоплю тракторцем. Це небо й земля, порівняно з мотоблоком. Я й собі захотів такого мати, — розповідає 61-річний Володимир Бондар із міста Могилів-Подільський на Вінниччині.

Приїхав додому і взявся збирати гроші.

— Продав мотоблок і двоє свиней, — згадує. — У газеті побачив оголошення магазину техніки й подзвонив. Мені розказали, що можу купити за свої гроші. Я все записав і кілька днів думав. Ще раз подзвонив уточнити про доставку і чи треба мені їхати за ним. Виявилося, що тракторець безкоштовно можуть привезти додому. Я погодився.

Розрахувався за міні-трактор удома. Перед тим поїздив, познайомився з комплектацією.

— Він виглядав навіть краще, ніж я уявляв, — каже Володимир Бондар. — У комплекті є фреза. Решта обладнання залишилася від мотоблока. Я ним заробляв більше, ніж моя пенсія, але було важко. Тракторцем заробітки тоже хороші й нагрузка мінімальна. Навіть зимою не простоює. Комусь дрова привезти, комусь — сніг прогорнути. Маю постійний дохід.

Детальну інформацію можна дізнатися в магазині фірми товариства "Азимут" за адресою: м. Вінниця, вул. Брац­лавська (Островського), 69, тел.: 0(67) 431 08 34.

Зараз ви читаєте новину «Міні-трактор замовляють по телефону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути