понеділок, 05 лютого 2018 00:11

Міні-трактор доставлять безкоштовно

— Із жінкою давно задумувались над технікою, щоб обробляти город. Раніше наймали трактор із колгоспу, потім — із фермерського господарства. Останніми роками стало дуже дорого, — розповідає 50-річний Олексій Гаврищук із селища Літин на Вінниччині. — Селяни обзавелися дрібною технікою. Хто купив мотоблок, хто міні-трактора. З багатьма радився перед покупкою. Одні кажуть, краще мотоблок брати. Пішов до сусіда, спробував його в роботі. Годину працюєш, а на тіло дає таку вібрацію, що весь день трусить. Інша справа — міні-трактор. Випробував кілька таких. Дуже зручний, його не кидає, як мотоблок. Загорівся собі взяти міні-трактор на весну. Але діти помогли раніше. Склалися і зробили подарунок на новорічні свята.

Замовити міні-трактор дуже просто. Діти подзвонили за оголошенням у газеті, сказали, на яку суму розраховують. Менеджер розповів, що можемо придбати. Вибрали кращий варіант.

Переживав, як пригнати трактор. Думав, доведеться серед зими їхати бозна куди. Виявилось, що техніку безкоштовно привозять додому. На місці розраховуєшся — і все.

— Трактор виглядає навіть краще, ніж я очікував, — каже господар. — У комплекті є фреза. Ще добрав культиватор та плуги, щоб підгортати картоплю. Тішуся, як малий. Заробляти ним почав уже взимку. Чіпляю до тракторця причеп, вожу дрова сусідам. Готуюся до весни, освоюю нову техніку. Кращого подарунка уявити не міг. Він значно полегшить важкий труд на полі.

Детальну інформацію можна дізнатися в магазині фірми товариства "Азимут" за адресою:

м. Вінниця, вул. Брацлавська (Островського), 69,

тел. 0(67) 431 08 34

Зараз ви читаєте новину «Міні-трактор доставлять безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути