Ексклюзиви
понеділок, 26 листопада 2018 07:10

Листопад заощаджує: акційні набори "Санекс Septix"

— Користуюсь "Санекс Septix" уже кілька років. З минулої осені на зиму купую набір по акції, — каже 57-річна Олександра Василик із села Риків Турківського району Львівської області. — Біопродукти не тільки ефективні, але й вигідніші за ціною.

Спеціально до новорічних і різдвяних свят у листопаді компанія пропонує придбати набори біопродуктів "Санекс Septix": на період від трьох місяців ви отримуєте біопрепарати, які допоможуть позбутися клопоту з обслуговування будинку та квартири. Запам'ятайте: не чіпайте вигрібної ями, не треба викачувати її! Ви порушуєте її працездатність. Адже через два місяці знову доведеться викачувати.

— Біопродукти "Санекс Septix" діють при будь-якій температурі: взимку, коли мороз, і влітку, коли спека. Я користуюсь "Санекс Septix" щомісяця для профілактики труб та септику. Ніколи не маю проблем із вигрібною ямою чи трубами в хаті. А акційного набору, який купувала, вистачить на три місяці, — каже Олександра Іванівна.

Якщо вас цікавить результат, то використовувати біопродукти необхідно щомісяця. Застосування просте, інструкція на пакуванні.

Акційні набори "Санекс Septix" можна придбати на сайті www.t-klio.dp.ua

Отримайте консультацію та оберіть свій "Санекс"!

Зараз ви читаєте новину «Листопад заощаджує: акційні набори "Санекс Septix"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути