Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2019 06:50

Цукрову кукурудзу купують для заморозки

Аграрії постійно думають, яку культуру посіяти, щоб мати найвищу рентабельність. Останні роки значно зросли площі під цукрову кукурудзу.

— Кажуть, кукурудза прибуткова. Але я боюся ризикувати, оскільки не знаю особливостей вирощування цієї культури, — розповідає фермер 30-річний Іван Чорноус із Жашкова.

За роз'ясненнями Чорноус звернувся до компанії МНАГОР, що є лідером на ринку насінництва та селекції цукрової кукурудзи.

— Фермери не розуміють особ­ливостей солодкої кукурудзи, адже це овочева культура. Тут потрібно обрати правильне насіння і знати технологію, — каже агроном компанії МНАГОР Павло Лисенко. — Цього року ініціював безкоштовну консультацію для початківців за телефоном гарячої лінії 0(67) 431 53 13. Гарантую, що врожай отримає кожен, хто працюватиме за моїми рекомендаціями.

Павло Лисенко розробив і спеціальну програму зі збуту та реалізації продукції.

— У сезон кукурудза падає в ціні. Тому ми знайшли, як убезпечити фермерів від таких перепадів. Ціна в сезон- 5 гривень за качан, а взимку в супермаркетах від 60 до 90 гривень за кілограм. Різниця в 12-18 раз. Компанія МНАГОР готова викупити врожай у фермера чи спільно заморозити та протримати качани до зими. Вартість зберігання та заморозки прийнятна, будете приємно здивовані. Зможете взимку продавати вашу продукцію за вищою ціною, - говорить Лисенко.

Отримаєте технічний і технологічний супровід, гарантований викуп урожаю чи спільне зберігання та подальшу реалізацію за вигідною ціною. Девіз цього сезону: "Цукрова кукурудза з гарантією!" Звертайтеся за тел.: 0(67) 236 51 51.

Зараз ви читаєте новину «Цукрову кукурудзу купують для заморозки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути