понеділок, 14 січня 2019 05:11

Біопродукти "Санекс Septix". Продовжена акція з безкоштовної доставки Укрпоштою

Для того щоб уникнути проблем із септиком або трубами, господарі застосовують канадські біопродукти "Санекс Septix". Ефективні за будь-яких низьких температур.

"Санекс Комплекс" — біотаблетки для переробки відходів вигрібних ям, септиків і каналізації в будинках і квартирах. Зручні у використанні. Перетворюють органічні відходи на рідину без запаху, відновлюють дренажну систему.

Через жири та холодну воду труби часто забиваються. Особливо, коли на свята треба багато готувати. Підтримувати внутрішню поверхню труб чистою по всій довжині допоможуть біопродукти "Санекс Біо Дрен" і "Санекс Універсал". Їх застосовують для екстреного очищення, а також для запобігання засміченню. Ніколи не використовуйте для очищення хімічні засоби — потім важко видалити з труби суміш жиру та хімії.

У січні набір для очищення труб і вигрібних ям можна придбати з безкоштовною доставкою Укрпоштою. Купуючи препарат для очищення вигрібних ям і труб за будь-яких низьких температур в наборі, протягом трьох місяців можна користуватися біопродуктом, підтримуючи систему в працездатному стані.

Замовити акційні набори можна на сайті www.t-klio.dp.ua.

Зараз ви читаєте новину «Біопродукти "Санекс Septix". Продовжена акція з безкоштовної доставки Укрпоштою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути