Ексклюзиви
понеділок, 24 червня 2019 05:46

Біопродукт "Санекс Septix" швидко і надійно позбавить проблем

У літню спеку шкідливі бактерії стають активніші. Особ­ливо це відчувають мешканці приватних будинків, які мають каналізаційну яму чи туалет на вулиці. Вони часто переповнені й чути неприємний запах. Позбутися цих проблем допоможе біозасіб "Санекс Septix". Натуральний продукт переробляє відходи на рідину без запаху, відновлює об'єм вигрібної ями й дренаж. Відходами можна підживляти ­город.

Канадський препарат "Санекс Біо Дрен" із серії "Санекс Septix" допоможе очистити труби від жирових та інших органічних відкладень. Чистить їх повністю. Також ефективно усуває неприємний запах.

"Санекс Комплекс" зручний і легкий у використанні. Якщо немає часу на дозування біопродуктів, то "Санекс Комплекс" у вигляді таблеток саме для таких випадків. Біотаблетку треба помістити в зливний бачок. Можна спокійно займатися справами, а вона очистить каналізаційну трубу та переробить органічні відходи в септику.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті www.t-klio.dp.ua.

Зараз ви читаєте новину «Біопродукт "Санекс Septix" швидко і надійно позбавить проблем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути