Ексклюзиви
понеділок, 13 листопада 2017 06:06

Біопрепарати "Санекс" розчиняють жирові пробки в холодній воді

За останній рік удвічі збіль­шився попит на канадські біопрепарати серії "Санекс", каже власник столичного магазину будівельних товарів та побутової хімії Іван Колосай, 48 років. Покупці запитують про біопродукти "Санекс", тому що вони діють протягом року. Перероблюють відходи навіть узимку.

— Не лише клієнтам рекомендую біопрепарати, а й сам ними користуюся. "Санекс Біо Дрен" і "Санекс Універсал" найкраще очищають труби та септики від жиру, — розповідає Колосай. — Засоби на хімічній основі діють лише на невеликій ділянці труби — зливному отворі. А біопродукти "Санекс" розподіляються по внутрішній поверхні — прочищають усю трубу.

При реакції хімічного засобу з жировими пробками утворюється суміш подібна з вигрібної ями. Суміш забиває дренажні канали. Біопрепарати "Санекс" розчиняють жирові пробки, відновлюють роботи дренажної системи та поля фільтрації. Ефективні в будь-яку пору року.

Відходи не потрібно викачувати із септика — засіб переробляє бруд на рідину. "Санекс" звільняє вигрібну яму та каналізації від неприємного запаху. За необхідність верхній шар рідини можна викачувати на газон і підживляти город.

Біопродукти "Санекс" також використовують для прибирання приміщен.

Замовляйте біопрепарати на сайті http://t-klio.dp.ua та за телефонами 0(96) 413 68 45, 0(95) 256 34 98. Усі ­клієнти отримують детальну консультацію від менеджера ТМ "­Санекс".

Зараз ви читаєте новину «Біопрепарати "Санекс" розчиняють жирові пробки в холодній воді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути