Ексклюзиви
понеділок, 17 липня 2017 05:05

Біопрепарат Санекс таблеткою очищує труби

— Після того як сусідка порадила Санекс, забула про асенізатора. Це виходить і дешевше, і менше мороки. Після постійного його використання, взагалі не викликаю машини, — каже 49-річна Любов Сухина з міста Фастів Київської області. — Однієї таблетки "Санекс Комплекс" достатньо для переробки до 5 кубічних метрів відходів вигрібної ями. У перший місяць його використовують один раз на два тижні. Далі — раз на місяць. Упаковки вистачає на три місяці. Немає клопоту з розведенням — таблетку кладуть у туалетний бачок.

Санекс продовжує термін дії дренажних систем і знищує неприємний запах.

— "Санекс Біо Дрен" запобігає закупорці стічних труб жирами. Біопродукти перероблюють органічні відходи, папір, жири та волосся. Якби хто сказав, може, й не повірила б. А так перевірила сама.

Регулярне використання препарату позбавляє від мулу й жирової плівки на стінках септику. Крім очищення, він ще й переробляє нечистоти в рідину.

— Цвілі на щілинах плитки у ванній позбулася ­біопрепаратом "Санекс Septix Нейтралізатор Цвілі". Також зник запах сирості, що буває в старих недоглянутих будинках. Ще його застосовують для профілактики у приміщеннях із підвищеною вологістю — у лазнях, саунах, басейнах і лоджіях.

Зараз ви читаєте новину «Біопрепарат Санекс таблеткою очищує труби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути