вівторок, 07 квітня 2020 18:00

Закривають в'їзд до Дніпра

Закривають в'їзд до Дніпра
Дніпро закривають на в'їзд. Фото: Вільне Радіо

Дніпро закривають від транзитного транспорту та транспорту, що прибуває з інших регіонів України. Таку заборону спецкомісія міськради ухвалила 7 квітня.

"Із 8 квітня до Дніпра заборонено в'їзд транспорту з інших регіонів України. Виняток лише для тих транспортних засобів, які залучаються до заходів із життєзабезпечення населення міста, наприклад доставка продовольчих товарів. Обмеження набувають чинності 8 квітня і діятимуть до кінця загальнодержавного карантину, запровадженого урядом по всій Україні", - йдеться в повідомленні міськради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карантин частково може тривати до вересня - ЗМІ

В'їзд автівок контролюватиме патрульна поліція, Національна гвардія та працівники ДСНС. Перевірятимуть усі транспортні засоби, вимірюватимуть температуру в тих, хто в'їжджає до міста. Людей із підвищеною температурою шпиталізуватимуть.

По всій Україні встановлюють блокпости, відповідно до завдань Кабміну. Контрольні пункти доручили облаштувати між усіма областями на період карантину.

Зараз ви читаєте новину «Закривають в'їзд до Дніпра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути