четвер, 29 березня 2018 16:04

"За що нам жити?": працівники тролейбусного підприємства страйкували на сесії

"За що нам жити?": працівники тролейбусного підприємства страйкували на сесії
Працівники тролейбусного парку прийшли на засідання міськради з плакатами. Фото: vikka.ua

29 березня працівники КП "Черкасиелектротранс" прийшли на сесію міськради. Люди з плакатами вимагали ухвалення програми фінансування підприємства до 2020 року. У цьому випадку їм видадуть заборговані кошти.

Керівник підприємства Петро Кучер говорить, що через відсутність фінансування підприємство не може сплатити за електроенергію та виплатити заробітну платню своїм працівникам, повідомляє Vikka.ua

"Тролейбусники виконали свою роботу. Де наша зарплата?", "За що нам жити?" - з такими питаннями працівники тролейбусного парку звернулись до черкаських депутатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Кременчуку транспортний колапс: на маршрути не виїхали тролейбуси

"Вже сьогодні, 29 березня останній день сплати за електроенергію. Також ми видали всього по 1000 гривень авансу. До 10 квітня ми маємо повністю виплатити заборговані кошти працівникам", - каже Петро Кучер.

До міського бюджету були закладені кошти на фінансування підприємства, але їх чомусь не виділили.

Депутат Олександр Радуцький закликав підтримати підприємство, яке цьогоріч показало себе якнайкраще і підтримало містян під час страйку маршрутних перевізників.

26 міських обранців проголосували за фінансування підприємства до 2020 року. Тепер чиновники повинні знайти в бюджеті міста 54 млн грн. КП "Черкасиелектротранс" фінансується Черкаською міською радою.

У Шевченківському районі Полтави на зупинці "Мотель" 28-річного чоловіка вдарило струмом. "Чоловік виходив із тролейбуса і отримав удар струмом. Стан здоров'я потерпілого - тяжкий", - повідомили в управління з питань цивільного захисту Полтавської ОДА.

Зараз ви читаєте новину «"За що нам жити?": працівники тролейбусного підприємства страйкували на сесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути