Ексклюзиви
четвер, 07 грудня 2017 04:30

У палаці Потоцьких влаштують новорічний бал з смолоскипами та танцями

Автор: Gazeta.ua
  Цьогоріч вперше в палаці Потоцьких пройшов І Міжнародний оперний фестиваль "Операфест Тульчин". Його відвідали майже 15 тис. чоловік. Його будуть проводити щороку. Планують зробити традиційним і новорічний бал.
Цьогоріч вперше в палаці Потоцьких пройшов І Міжнародний оперний фестиваль "Операфест Тульчин". Його відвідали майже 15 тис. чоловік. Його будуть проводити щороку. Планують зробити традиційним і новорічний бал.

У переддень Нового Року 31 грудня палац Потоцьких у місті Тульчин Вінниччини відкриють для туристів. Там вперше влаштують "Новорічний бал Потоцьких".

Для туристів готують вражаючу нічну театралізовану екскурсію зі смолоскипами, шампанським та бальними танцями епохи польських магнатів.

"До нас приїде 30 чоловік. Їм розкажемо і покажемо історію Тульчинського палацу графа Станіслава Щенсного Потоцького у розрізі його приватного життя. Передамо дух тієї епохи. Влаштуємо театральні сценки, в яких покажемо любовні інтриги Потоцького. Зустрінемо гостей смолоскипами. У вікнах палацу наші дівчата створять тіні танцюючого балу. Все дійство буде проходити на двох поверхах. Зробимо все аби туристи відчули себе польськими магнатами", - каже Gazeta.ua режисер театралізованих заходів Тульчинського районного будинку культури Любов Маслова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відпочинок на новорічні свята коштуватиме 3-5 тис. грн

"Новорічний бал Потоцьких" – захід, який відбудеться вперше і має на меті привернути увагу туристів до Тульчина та знайти кошти на реставрацію пам'ятки архітектури XVIII століття.

Палац Потоцьких уже почали реставрувати. Почали з правого корпусу.

І Міжнародний оперний фестиваль "Операфест Тульчин". Відбувся у райцентрі Тульчин на Вінниччині 4–5 червня. За два дні виступили понад 300 артистів з України, Італії, Німеччини, Польщі, Чехії, США. Приватний театр Потоцьких мав у репертуарі сім оперних вистав.

"Операфест Тульчин" відвідали майже 15 тис. чоловік. Його будуть проводити щороку.

Зараз ви читаєте новину «У палаці Потоцьких влаштують новорічний бал з смолоскипами та танцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути