Ексклюзиви
вівторок, 24 травня 2016 15:37

Вінницькі відмінники безкоштовно кататимуться на роликах

Вінницькі відмінники безкоштовно кататимуться на роликах

Цього року 3500 школярів закінчили школу на добре та відмінно. Кожен із них зможе отримати до 10 безкоштовних годин розваг у одному з торгових центрів Вінниці.

"У міській раді часто говорять про навчання дітей та удосконалення шкільної програми. Це звісно все дуже добре, але не потрібно забувати, що це діти. Їх цікавить не так отриманий бал, як винагорода. Будучи директором торгового центру, я вирішив створити акцію, яка б заохочувала учнів до навчання. Мої колеги мене охоче підтримали" - розповідає депутат Вінницької міської ради Андрій Андреєв.

Дітям до 12 років сертифікати даруватимуть тільки у присутності батьків.

"Кожен вінницький учень, який має сертифікат із середнім балом 9 та вище може прийти у торговий центр та отримати сертифікат на безкоштовні розваги. Чим вищий бал, тим більше годин отримує дитина. Сертифікат буде дійсним до кінця першого семестру наступного навчального року", - повідомляє піар-менеджер торгового центру Анастасія.

В майбутньому організатори планують проводити подібні акції в кінці кожного семестру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матір ходить на уроки сина заради його безпеки

Нагадаємо, міністерство освіти проводить ревізію шкільних програм, щоб виявити зайвий матеріал, який перевантажує дітей. В першу чергу, планують переглянути програми початкової школи. Учнів навчатимуть тому, що дійсно знадобиться у майбутньому. Школярі мають навчитись жити у інформаційному суспільстві. Будь-яка професія залежить від того, наскільки людина вміє оперувати інформацією. Школярі мають навчитись шукати, переробляти, тримати в пам'яті та вміти знайти необхідну інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Вінницькі відмінники безкоштовно кататимуться на роликах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути