неділя, 24 грудня 2017 04:17

Військовий, який відповідав за охорону 48-го арсеналу, оскаржує штраф

  Справа калинівського арсеналу продовжується: майор, який пустив шістьох цивільних, оскаржує свій штраф. Фото: соц.мережі.
Справа калинівського арсеналу продовжується: майор, який пустив шістьох цивільних, оскаржує свій штраф. Фото: соц.мережі.

Майор Роман Бондарець, якого калинівський суд оштрафував за недбале ставлення до військової служби на 2,5 тис грн, подав апеляційну скаргу на судове рішення першої інстанції, пише vn.depo.ua.

Калинівський районний суд виніс постанову 10 листопада 2017 року. Згідно із цим судовим документом, майора Збройних сил України, який перебував на посаді начальника режимної служби Вінницького зонального відділу Військової служби оштрафували за ознаками правопорушення, яке передбачене статтею 172-15 Кодексу України.

"В порушення вимог законодавства та керівних документів, внаслідок недбалого ставлення до військової служби та своїх службових обовязків, в умовах особливого періоду не забезпечив належного здійснення належного контролю за станом пропускного режиму та порядку допуску особового складу й техніки на технічну територію військової частини А1119", – йдеться у постанові калинівського районного суду.

Розгляд справи призначили на початок січня 2018 року.

Районний суд м. Калинівка оштрафував військового, який в день вибухів на складах боєприпасів 48-го Арсеналу Міноборони неналежно виконував свої обов'язки. Він отримав 2 465 грн штрафу.

Зараз ви читаєте новину «Військовий, який відповідав за охорону 48-го арсеналу, оскаржує штраф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути