Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2018 12:24

У суді від мера Полтави хочуть спростувати сказані слова

У суді від мера Полтави хочуть спростувати сказані слова
Олександр Мамай знову має судову справу. Фото gazeta,ua

Від міського голови Полтави Олександра Мамая у суді вимагають спростування. Із 2015-го року тягнеться судова справа Володимира Головка (брата голови Полтавського облдержадміністрації. - Gazeta.ua), який вимагає від мера відшкодувати 100 тисяч гривень та спростувати публічні слова.

"Претензії викликали слова Олександра Мамая, які озвучив на сесії міськради 23 квітня 2015 року: шановний пан Головко шахрайським способом 100 павільйонів зареєстрував за собою, які належать людям… Уявляєте собі? Вкрав у людей усе майно", - йдеться в позовній заяві.

10 січня 2018 року Київський районний суд міста Полтави виніс рішення за позовом Володимира Головка – відмовив у задоволенні його вимог у повному обсязі. Володимир Головко з рішенням не погодився і оскаржив його у апеляційному суді Полтавської області.

Текст, який муситиме сказати публічно мер Полтави, якщо програє суд:

"Я, Мамай Олександр Федорович, офіційно спростовую заявлену мною інформацію від 23 квітня 2015 року на 49 сесії Полтавської міської ради та заявляю, що пан Головко Володимир Анатолійович не вчиняв кримінального правопорушення щодо крадіжки майна у підприємців ринку "Речовий". Тим самим підтверджую, що мною було поширено недостовірну інформацію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Полтави просив судді закрити справу.

Генпрокуратура та Департамент захисту економіки нацполіції працюють в кабінетах мера Полтави Олександра Мамая, його першого заступника Михайла Шевченка, заступника мера з питань ЖКГ Андрія Ляміна, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Наталії Сук, секретаря міськради Оксани Деркач. Обшуки проводять за ухвалою Печерського райсуду міста Києва. В ухвалі на обшук зазначено, що посадові особи Полтавської міськради протягом 2016-2017 років витрачали кошти на "Будгарант-7" та "УМБ-23" (займаються ремонтом доріг). Розмір витрачених коштів та особи, причетні до цього, не вказані. Кримінальне провадження було відкрито в квітні 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «У суді від мера Полтави хочуть спростувати сказані слова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути