неділя, 15 листопада 2015 13:26

В штабі Мамая спостерігачі грають в карти

В штабі Мамая спостерігачі грають в карти
Фото - Сергій Нагорний

Зо три десятки спостерігачів від партії "Совість України", яку очолює в місті чинний мер Олександр Мамай, в своєму штабі на вулиці Майдан Незалежності, 16 грають в карти. Протягом дня чергують в офісі, слідкують за порушеннями виборів, виїжджають на дільниці.

Це приміщення - пункт роздачі цукру. Протягом чотирьох місяців громадська організація, якою керує Мамай, роздавала тут людям по 8 кілограмів цукру щодня.
"Сьогодні ми нічого не даємо. Наші спостерігачі працюють безкоштовно. В офіс нам збігається вся інформація про порушення та фальсифікацію виборів. Вже отримали одне повідомлення, що спостерігач опонента роздавав людям гроші за певний голос, - розповів Валерій Пархоменко, один із спостерігачів від "Совісті України".

Нагадаємо, що в другому турі місцевих виборів на посаду міського голови Полтави претендують двоє мерів - чинний Олександр Мамай та його попередник Андрій Матковський, що йде від "Солідарності".

Зараз ви читаєте новину «В штабі Мамая спостерігачі грають в карти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути