четвер, 21 вересня 2017 22:11

У великій компанії в Одеському порту проводять обшуки

У великій компанії в Одеському порту проводять обшуки
Державна фіскальна служба проводить обшуки в одній з найбільших стивідорних компаній Одеського морського порту - Олімпекс Купе Інтернешнл. Фото: 112

Державна фіскальна служба проводить обшуки в одній з найбільших стивідорних компаній Одеського морського порту - Олімпекс Купе Інтернешнл.

Про це повідомила керівник юридичної компанії LeGran.TT Тетяна Титаренко.

"Обшуки на території терміналу компанії проводять співробітники Офісу великих платників податків Києва ДФСУ на підставі постанови Шевченківського суду Києва. При цьому, Олімпекс Купе Інтернешнл як платник податків зареєстрована в Одесі", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полтаві обшукують міську раду та кабінет Мамая

Як ззначається, підставою для обшуків послужила угода, укладена Олімпекс Купе Інтернешнл у 2015 році. ДФС вважає, що угода була укладена з сумнівним контрагентом.

Як розповіла Титаренко, співробітники ДФС вилучили частину документації та комп'ютерну техніку, а згодом почали вимагати надати інформацію про всі вантажі, які перебувають на терміналі, включаючи дані про його власників.

У серпні правоохоронці проводили обшуки у міськраді Запоріжжя. Виявили там засоби для прослуховування. Підозрюють, що через них збирали службову інформацію і передавали її третім особам. Також знайшли несертифіковані засоби відеоспостереження.

Зараз ви читаєте новину «У великій компанії в Одеському порту проводять обшуки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути