середа, 15 листопада 2017 11:39

"У цивільному, як бандити": активістку Femen викрала поліція

  У Києві вінницька поліція затримала активістку Femen Алісу Виноградову. Фото: facebook
У Києві вінницька поліція затримала активістку Femen Алісу Виноградову. Фото: facebook

Вінницька поліція затримала у Києві активістку Femen. Її підозрюють у підпалі макета трамвая біля магазину Roshen.

"Сьогодні у Києві працівники вінницької поліції затримали 25-річну особу, яку підозрюють у вчиненні хуліганських дій та підпалі фотолокації у центрі Вінниці. Зараз вирішують питання про оголошення їй підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 296 КК України (хуліганство) й обранні міри запобіжного заходу на період досудового розслідування", - пише поліція Вінниччини.

Адвокат Femen Ярослав Яценко заявив, що вінницькі поліцейські, які проводили затримання активістки у Києві, були в цивільному та не представилися.

"Троє людей у цивільному прямо на виході з кафе на Подолі заштовхали її в мікроавтобус і повезли в невідомому напрямі. Аліса мені зателефонувала і повідомила, що вона справді в поліції у Вінниці. Виникає питання, а чому так радіють вінницькі поліцейські? Тому, що вони в цивільному, як бандити, не представившись, викрали людину посеред вулиці, налякавши всіх навколо, і створивши роботу київським копам, яких викликали люди з кафе?" - пише адвокат.

Слідчі готують активістці Алісі Виноградовій повідомлення про підозру у вчиненні хуліганства. За це правопорушення передбачене покарання терміном від 3-х до 7-ми років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці невідомі викрали активістку FEMEN

14 листопада у Вінниці активістка Femen підпалила декоративний трамвайний вагон біля магазину Roshen. Приводом для акції послужили чергові викриття фінансових афер Петра Порошенка, пов'язаних з публікацією "райських документів".

Зараз ви читаєте новину «"У цивільному, як бандити": активістку Femen викрала поліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути