вівторок, 21 березня 2017 12:39

Силовики просили перерахувати пенсії
5

Силовики вимагають перерахунку пенсій
Фото: Денис Скриль

На площі біля Полтавської облдержадміністрації зібралось більше сотні ветеранів силових структур. Вимагали перерахунку пенсій.

"Нас постійно обдурюють. Керівники області і силових відомств обіцяли нам допомогти, але нічого не зробили. Нам потрібно зібрати кошти, щоб відправити делегатів до Києва. Маємо вимагати те, що нам повинні платити по закону. Організовуємо автомайдан, всі резолюції заносимо керівникам Пенсійного фонду, МВС і військкомату. Кожного дня будемо збиратись біля стін ОДА о 18.00. Ми готові до того, що нас знову проігнорують. Тому будемо перекривати трасу Київ-Харків. Свої права ми знаємо і будемо їх відстоювати", - розповів Олександр Марущенко, голова координаційної ради мітингувальників.

"Вимагаємо від депутатів Верховної Ради визнати нову поліцію правонаступниками минулої міліції.Не можуть пенсіонери органів внутрішніх справ отримувати мізерну пенсію. Також не хочемо, щоб у нас забирали пільги на проїзд та оплату комунальних послуг.", - сказав Олексій Зінченко, учасник пікету.

Учасники акції оголосили, що цей мирний протест починає роботу в безстроковому режимі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Силовики розігнали блокадників.

Учасники блокади порушили закон, який забороняє носіння зброї на лінії розмежування. Під час розгону активістів правоохоронці діяли в межах закону.

Зараз ви читаєте новину «Силовики просили перерахувати пенсії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути