Ексклюзиви
вівторок, 25 квітня 2017 17:21

Працівники обленерго блокували трасу Київ-Черкаси

Близько сотні працівників Черкасиобленерго сьогодні влаштували мітинг на трасі Київ-Черкаси біля села Благодатне.

На дорозі утворився затор, повідомляє zmi.ck.ua.

Автор: Денис Козловський/Facebook
 

Працівники вимагали виплатити зарплатню та звільнити керівника підприємства Світлану Кузмінську. Підозрюють її у розкраданні грошей, яке фактично призвело до банкрутства Черкасиобленерго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Беремо кредити, щоб прожити місяць" - працівники "Азоту" мітингують

Автор: Денис Козловський/Facebook
 

У березні цього року Генпрокуратура та Національна поліція України повідомила тодішньому керівникові ПАТ Черкасиобленерго Світлані Кузьмінській про підозру у розтраті майна на загальну суму 61 млн. грн.

Печерський райсуд Києва заборонив ПАТ Черкасиобленерго здійснювати будь-які дії, що спрямовані на зміну керівника. Таким чином, було задоволено позов колишньої очільниці підприємства, яка вважає, що наказ про її звільнення був незаконним.

Автор: Денис Козловський/Facebook
 

У Черкасах до приміщення Черкасиобленерго проникло 30 невідомих людей зі зброєю. На місце події негайно вирушили найближчі наряди поліції, оперативники та спецпризначенці, повідомляє прес-служба поліції Черкащини.

Поліцейські з'ясували, що на другому поверсі приміщення перебувають 30 чоловік. Вони були озброєні помповими рушницями та травматичною зброєю. Керівники обласної поліції провели перемовини з невідомими. Після цього озброєні люди покинули приміщення Черкасиобленерго.

Зараз ви читаєте новину «Працівники обленерго блокували трасу Київ-Черкаси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути