Ексклюзиви
понеділок, 05 листопада 2018 15:01

Під крики "ганьба": у Тернополі повернули старі ціни за проїзд

Під крики "ганьба": у Тернополі повернули старі ціни за проїзд
Одному з протестувальників стало зле, йому на місці надала допомогу швидка. Фото:buknews.com.ua

З криками "ганьба", штовханиною та застосуванням перцевого газу закінчився черговий пікет через підняття тарифів на проїзд громадським транспортом у Тернополі.

До людей вийшов мер Сергій Надал. Після годинних перемовин міський голова пообіцяв, що повернуть попередні тарифи на проїзд, - пишуть 24 Новини.

Люди вирішили не розходитися, а зачекати на офіційний документ із підписом і печатками. За півгодини тернополяни, не дочекавшись документу, вирішили штурмом взяти мерію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціни пішли вниз: скільки коштує бензин 5 листопада

У відповідь до людей застосували перцевий газ. Одному з протестувальників стало зле, йому на місці надала допомогу "швидка".

"Ми відновлюємо попередні тарифи на проїзд у тролейбусі та автобусі. Вони почнуть діяти від завтрашнього ранку. Такі тарифи є нерентабельними і збитковими. Якщо власний комунальний транспорт ми зможемо якимось чином утримувати і примушувати функціонувати, то з приватними перевізниками буде важче", – сказав міський голова Тернополя Сергій Надал.

У Тернополі місцеві жителі заблокували рух громадського транспорту на знак протесту проти нових тарифів на проїзд. Спочатку провели акцію протесту на Театральній площі, в якій, за попередніми оцінками брали участь близько 2 тис. осіб. Після цього учасники вирушили на пішохідні переходи.

Зараз ви читаєте новину «Під крики "ганьба": у Тернополі повернули старі ціни за проїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути