субота, 04 серпня 2018 12:21

"Не можуть повернутися в депо": тролейбуси без електрики застрягли на дорогах

"Не можуть повернутися в депо": тролейбуси без електрики застрягли на дорогах
Тролейбуси зупинилися у Лисичанську. Фото: uadonbas.com

У Лисичанську на Луганщині знеструмили міський електротранспорт просто під час виконання рейсів. Через це у місті зупинилися тролейбуси.

Підприємство "Електроавтотранс" заборгувало місту майже 900 тис. грн, повідомляє прес-служба "Луганського енергетичного об'єднання".

"За липень комунальники взагалі не перерахували жодної копійки оплати. Керівництво КП не зреагувало на попередження, то ж вийшло так, що частина тролейбусів після знеструмлення об'єктів підприємства навіть залишилась на лініях, не в змозі повернутися до депо", - пишуть у повідомленні.

Відновлення руху тролейбусів можливе на початку наступного тижня.

"Міська влада Лисичанська запевнила, що не була попереджена комунальниками про загрозу знеструмлення, та пообіцяла виділення мільйону гривень для сплати боргів Електроавтотрансу. Також була інформація, що міська влада розраховує провести оплату боргу з 6 серпня", - додають у прес-службі.

За даними "Луганського енергетичного об'єднання", борги споживачів на підконтрольній частині Луганської області становлять близько 700 млн грн. Через це представники підприємства планують пікет в Рубіжному, Лисичанську та Сєвєродонецьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали небезпечні київські маршрутки

На вихідних рух транспорту по Північному мосту у Києві частково обмежать у першій смузі. Через це 4 і 5 серпня проїзд на лівий берег може ускладнитись.

Зараз ви читаєте новину «"Не можуть повернутися в депо": тролейбуси без електрики застрягли на дорогах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути