Ексклюзиви
пʼятниця, 14 вересня 2018 18:09

Навіжений батько тягав за коси вихователів дитсадка

Навіжений батько тягав за коси вихователів дитсадка
Вихователі не просять аби їх захистили

Увечері в середу, 12 вересня, вихователі, батьки й діти дитсадка "Золота рибка" в Монастирищі розбігалися, хто куди. Мамки – додому, вихователі з дітьми – в приміщення. Причиною стала неадекватна поведінка одного з батьків. 35-річний Віктор Зливко прийшов забирати доньку. Замість того, щоби піти доріжкою, переліз через паркан. Вихователька Олена Торченюк зробила йому зауваження. Це неабияк розлютило Зливка. Він підійшов до дітей і почав показувати, як треба перелазити через паркан. Забрав доньку й пішов додому. Згодом повернувся. Заявив, що хоче забрати ще й дитину свого знайомого. Вихователі відмовили. Це остаточно розлютило Віктора.

"Першою під роздачу потрапила я, – розповідає вихователька Вікторія Веселова. – Віктор ударив мене в обличчя. Злетіли окуляри. Я встигла відмахнутися, а нападник схопив за голову іншу виховательку – Олену Торченюк. На крики прийшла завідувачка – Ніна Драч. Зливко почав сперечатися з нею. Скориставшись моментом, ми почали заводити дітей у приміщення. Попередження про виклик поліції на Зливка не подіяло. Він розійшовся ще більше. Ухопив за коси Олену Торченюк й з усієї сили кинув її на землю. При цьому вирвав у жінки пасмо волосся. Всі кинулися навтіки. Бігли, хто куди".

Зливка угомонив один із батьків, який прийшов забирати свою дитину.

За півгодини прибула поліція. Відібрала покази у нападника та виховательок. Нікого не затримували.

"Дитину йому так і не дали, – каже Веселова. – Згодом за дівчинкою прийшла мати. Казала, що він п'яний не був, а лише випив пива. Однак чоловік був зовсім неадекватний. За 10 років роботи в дитсадку я ще не бачила такої агресії".

Завідувачка Ніна Драч каже, що звертатиметься до районної ради та відділу освіти з проханням забезпечити охорону дитсадка.
"Ми виховуємо дітей і почуваємося абсолютно незахищеними", – каже жінка.

У четвер, 13 вересня, Олена Торченюк поїхала до Умані знімати побої. Лікарі підозрюють у жінки струс мозку.

Заступник голови Монастирищенської районної ради Майя Фариба каже, що з цього приводу скликатимуть комісію районної ради.
"Депутати порадяться й визначаться, щодо заходів безпеки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік планував убивство заможної коханки

Віктор Зливко в Монастирищі не працює. Чоловік їздить на заробітки в інші міста України.

Зараз ви читаєте новину «Навіжений батько тягав за коси вихователів дитсадка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути