четвер, 21 червня 2018 04:25

Навчать виживати і поводитися зі зброєю: для дітей організували військовий табір

  На Вінниччині організують військовий табір для підлітків
На Вінниччині організують військовий табір для підлітків

На Вінниччині організують військовий табір для підлітків. Він триватиме впродовж двох тижнів та пропонує учасникам випробувати свої сили в стані сучасної війни.

Курінний табір буде відбуватися на території області з 30 червня по 13 липня. Табір влаштують пластуни з 105-го юнацького курення ім. Данила Нечая. Учасниками можуть стати тільки хлопці віком 11-17 років, як пластуни, так і діти які не є членами Пласту, пише vezha.vn.ua.

Цього року табір має військовий напрямок. Хлопцям буде видана макетна зборя, щоб вони з перших хвилин від початку табору вчились поводитись з нею та нести відповідальність. Протягом двох тижнів з дітьми працюватимуть інструктори з виживання в природі, куховарення, картографії та орієнтування, історії України, військової справи та з багатьох інших напрямків. Перших чотири дні табору буде тривати мандрівний етап по деяких місцях бойової слави, де загинув Данило Нечай. Загалом маршрут разом складатиме до 100 км.

Після мандрівного етапу табір стане станціонаром в околицях села Микулинці. Мета табору - навчити дітей кращої самозарадності, самозараднострі в природі, роботі в команді, лідерству та деяким військовим навичкам.

Щоб стати учасником чи учасницею табору потрібно заповнити анкету та оплатити "вкладку" у розмірі 850 гривень. Зареєструватися можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали, хто зможе викликати "прозорий офіс" додому

Кожна дитина має право три рази на рік поїхати у табір безкоштовно, або з частковою доплатою. Можна відправити дитину відпочивати до моря, річки, гори чи у ліс. Літні путівки важче отримати, ні ж в іншу пору року.

Зараз ви читаєте новину «Навчать виживати і поводитися зі зброєю: для дітей організували військовий табір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути