Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2018 16:00

"Нас задовбало" - обурений натовп перекрив трасу

"Нас задовбало" - обурений натовп перекрив трасу
Жителі сіл Геронимівки та Руської Поляни на Черкащині перекрили трасу Р-10. Фото: vycherpno.ck.ua

Жителі сіл Геронимівки та Руської Поляни на Черкащині перекрили трасу Р-10 і вимагають негайного ремонту дороги, що сполучає селеща з обласним центром.

Люди скаржаться, що автобуси не завжди доїжджають до місця призначення, бо на ямах гублять колеса, пише vycherpno.ck.ua.

Керівник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислав Демиденко відповів громаді, що кошти на ремонт означеної дороги адміністрація знайшла у липні, зараз триває процедура закупівлі, а поточний ремонт почнеться 15 вересня. На капітальний коштів немає.

"Для нової дороги Н-16 потрібно 33 млн грн, із яких уже прописані і зарезервовані 8 млн. Щомісяця планується надходження митних платежів, із цих коштів і будемо брати. Якщо не буде надходжень, я нічого гарантувати не можу", - додав Демиденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Містяни 12 годин блокували дорогу

Мітингувальників така відповідь не задовольнила. Говорять, що поки шукатимуть гроші до 8 млн грн, ремонт коштуватиме 65 млн, бо дорогу розіб'ють ще більше.

Жителі села Мошни Черкаської області перекрили регіональну трасу, яка веде з Канева до Кременчука. Люди вимагають негайного ремонту. На дорозі зібралася черга з автомобілів. Протестувальники пропускали лише пасажирські автобуси і легковики з дітьми.

Зараз ви читаєте новину «"Нас задовбало" - обурений натовп перекрив трасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути