четвер, 16 листопада 2017 16:02

"Надівав чоботи і працював разом з робочими" - помер районний депутат Валерій Кривошей

"Надівав чоботи і працював разом з робочими" - помер районний депутат Валерій Кривошей
Валерій Кривошей побудував кар'єру від слюсаря до районного депутата. Фото: facebook.com

10 листопада помер 31-річний Валерій Кривошей з села Хейлівщина Чорнухинського району Полтавщини. Останні два роки був депутатом Чорнухинської райради від партії "Укроп". У нього стався крововилив у мозок.

Валерій Кривошей починав кар'єру слюсарем по газовому обладнанню. Завдяки професіоналізму отримав посаду керівника газової дільниці у Чорнухах.

"Надівав чоботи і працював разом з робочими під час прокладання газопроводу. Я сама звернулася до Валерія, коли треба було в котлі поміняти автоматику. ВІн одразу прислав ремонтну бригаду. Коли у них забракувало якоїсь запчастини, моментально викликав інших фахівців, щоб робота була виконана швидко і якісно", - сказала 45-річна Світлана Огур, секретар Хейлівщинської сільради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Латвії ховають Михайла Задорнова: фото

"Валєра зовсім не змінився, коли став депутатом. Почали навіть більше спілкуватися - двічі на день обмінювалися новинами. Якось взимку я на легковій машині застряг за 4 кілометри від села. Ніхто не міг допомогти, а Валєра прислав до мене аварійну газову бригаду, яка витягнула з того замету. З ним разом ходили на полювання, могли на дві доби поїхати на риболовлю. Він усім піднімав настрій - то тост придумає, то анекдот розкаже. Ми обидва нежонаті, тому найбільше мріяли погуляти на весіллі один одного", - зазначив друг померлого 33-річний Юрій Кононенко.

Попрощалися з Валерієм Кривошеєм 11 листопала. На похорон зібралися друзі і колеги депутата з Чорнухинського, Лохвицького районів Полтавщини, із Сум та Києва. У нього залишилися батьки та сестра.

3 листопада на Чернігівщині померла найстарша українка - 117-річна Христина Нагорна. У 100 років Христина Аврамівна тримала та сама доглядала корову. У 110 - займалася городництвом, розводила кролів та птицю. 2012-го року майже втратила зір, в останні роки хворіла на гангрену. У довгожительки залишились 12 правнуків.

Зараз ви читаєте новину «"Надівав чоботи і працював разом з робочими" - помер районний депутат Валерій Кривошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути