Ексклюзиви
понеділок, 25 січня 2016 16:59

На суді по Кернесу екс-міліціонер Харкова каже, що не бачив слідів побиття на потерпілих

На суді по Кернесу екс-міліціонер Харкова каже, що не бачив слідів побиття на потерпілих

На допиті в Київському райсуді Полтави, де триває слухання справи харківського міського голови Геннадія Кернеса, свідок з боку обвинувачення каже, що не бачив тілесних ушкоджень у двох потерпілих.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Екс-начальник Харківського міськуправління міліції Ігор Болюх, заявлений як свідок держобвинувачення, розповів, що в ніч на 26 січня 2014 року він спустився з четвертого поверху будинку міськуправління на перший, де побачив Ряполова і Кутяніна. За словами свідка, жодних тілесних ушкоджень у них не було. Болюх додав, що доручив зайнятися перевіркою того, про що розповіли Кутянін і Ряполов, своєму заступникові Горбунову", - зазначили в суді.

Через дві години допиту суддя оголосив перерву: потрібно буде допитати віце-мера Ігоря Терехова.
Потерпілі Ряполов і Кутянін, за словами адвоката Тетяни Зелькиної, не приїхали на суд за особистими обставинами, причому Кутянін - повторно: "Якщо знадобиться, приїдуть наступного разу". Немає і другого адвоката потерпілих: він бере участь в іншому суді.

У залі суду присутні активісти з плакатом проти Кернеса.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 25 січня Київський райсуд Полтави продовжив розгляд справи мера Харкова Геннадія Кернеса, який обвинувачується в незаконному позбавленні волі, катуванні і погрозі вбивством двох активістів харківського євромайдану.
Кернесу і його охоронцям загрожує до 15 років позбавлення волі. Всі троє не визнають провину і заявляють про фальсифікацію справи.

Зараз ви читаєте новину «На суді по Кернесу екс-міліціонер Харкова каже, що не бачив слідів побиття на потерпілих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути