Ексклюзиви
четвер, 24 червня 2021 10:45

Молодик заліз на авто патрульних заради селфі, а потім побив поліцейського
3

На Харківщині 22-річний чоловік заліз на поліцейське авто, щоб похизуватися перед друзями та сфотографуватися. Згодом він побив правоохоронця, який намагався його зупинити.

Інцидент трапився в Дергачах 20 червня, повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури. Четверо молодиків підійшли до службового авто поліцейських, які в цей час були на виклику. Один із них, раніше судимий за крадіжки, видерся на машину.

"Почувши гуркіт, поліцейські підійшли до авто й побачили пошкодження. Правопорушник почав тікати, проте один із поліцейських наздогнав його й повів до автомобіля, щоб оформити відповідні матеріали. Молодик ударив поліцейського в обличчя, чим завдав йому тілесних ушкоджень середньої тяжкості. А потім утік із місця події", - ідеться в повідомленні.

Фото: khar.gp.gov.ua

За декілька годин чоловіка затримали, повідомивши про підозру. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. За скоєне чоловікові загрожує до п'яти років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопець напав на поліцейських, які затримали його товариша

У Дніпрі в супермаркеті компанія підлітків побила й пограбувала правоохоронця, бо той зробив їм зауваження. Побивши потерпілого, підлітки схопили його iPhone і зникли. Охоронці супермаркету викликали поліцію, але до того моменту підліткам удалося втекти.

Зараз ви читаєте новину «Молодик заліз на авто патрульних заради селфі, а потім побив поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути