Ексклюзиви
середа, 12 червня 2019 11:27

Кернес розповів про активи "цивільної дружини"

Кернес розповів про активи "цивільної дружини"
Кернес прокоментував інформацію про бізнес-активи "цивільної дружини". Фото із відкритих джерел.

Мер Харкова Геннадій Кернес відмовився коментувати інформацію про те, що його старі бізнес-активи нібито записані на цивільну дружину Оксану Гайсинську.

Пізніше Кернес у інтерв'ю виданню "theБабель" заявив, що у нього немає громадянської дружини.

"У мене немає цівільної дружини. Оксану Гайсинську знаю, коли любов була, і що? У неї і запитаєте про бізнес-активи. Була любов і немає любові", - відповів Кернес на питання журналіста щодо розслідування Bihus.info.

У розслідуванні йдеться, що мер Харкова в своїх електронних деклараціях з 2015-го вказує оренду кімнати в будинку пенсіонера, готельний номер, колекцію годинників і прибуток від КУА Фінекс-капітал, але не вказує цивільну дружину Оксану Гайсинську і записані на неї активи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Встановили двох нападників на харківського журналіста

На Гайсинську перереєстрована велика частина старих бізнесів Кернеса: медіа та компанії, які займаються нерухомістю, з'ясували журналісти.

Наприклад, компанія Гайсинської "Рівлад" володіє торговою площею в Харкові. Ця земля передавалася в оренду цивільній дружині Кернеса від міста, зокрема, під час мерства Кернеса. Потім ділянку приватизували через суд.

У Харкові, відбулися масові зіткнення на території торгового центру "Барабашово". У результаті постраждали мінімум вісім осіб. Серед травмованих – оператор місцевої служби теленовин "Вести" Вадим Макарюк, передає прес-центр поліції.

Зараз ви читаєте новину «Кернес розповів про активи "цивільної дружини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути