Ексклюзиви
четвер, 01 березня 2018 04:20

"Їдеш, як на бортовій машині" - соцмережі висміяли трамвай, засипаний снігом

Автор: twitter
  Харків: соцмережі висміяли трамвай, засипаний снігом
Харків: соцмережі висміяли трамвай, засипаний снігом

У мережі з'явилося відео харківського трамвая з повним салоном снігу.

Відео опублікували у Facebook товариство Харків 1654.

У коментарі до відео було зазначено, що на ньому зображено трамвай 23 маршруту.

Користувач зауважив, що з 1 березня плата за проїзд в автобусах та електротранспорті буде збільшена. Відео викликало обурення серед жителів Харкова. Вони зауважили, за такий комфорт вартість проїзду мали б зменшити.

"Якщо вагони гнилі, і там щілини в палець, а то і більше, то скільки його не вимітай з вагона, менше його не стане. На превеликий жаль питання комфорту і безпеки пасажирів нашій владі не цікавий. Їм тільки цікава виручка з трамвайного і тролейбусного депо. Вони навіть на ремонт практично не виділяють грошей, а ставлять б/у запчастини, скільки не пиши заявок. Не буде ж водій і кондуктор за свій рахунок ремонтувати вагон. У них там відповідь така: "Їдь як хочеш, але план ти повинен привезти або покласти свої." Всі їх справи, знаю не з чуток. Тільки один чоловік не побоявся і підняв це питання на телебаченні, то йому чомусь ніхто не повірив, ще й дурнем виставили. І ясна річ, що перевірка типу як з вище, нічого не виявила, тому що їх дуже добре підгодували. Так що я сумніваюся, що з підвищенням тарифу на проїзд, будуть поліпшуватися умови і комфортабельність перевезення пасажирів, тому що у них інші цілі", - пише Поліна Тимашкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штормовий вітер і заледеніле узбережжя: опублікували вражаючі фото бурхливого моря

Внаслідок впливу активних циклонів в окремих областях України 1 березня очікуються сильний сніг, хуртовини, ожеледиця, сильний вітер. У Карпатах - лавинна небезпека.

Вночі в Сумській, Полтавській та Харківській областях, вдень в Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях місцями сильний сніг, хуртовини.

Зараз ви читаєте новину «"Їдеш, як на бортовій машині" - соцмережі висміяли трамвай, засипаний снігом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути