Ексклюзиви
середа, 16 січня 2019 11:13

Дніпропетровська ОДА перетворила стару школу в Покрові на сучасний освітній простір - Юрій Голик

 

Радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Юрій Голик повідомив про відкриття після реконструкції школи №5, яка була побудована 53 роки тому і зараз є сучасним освітнім простором.

"Сьогодні у школи другий день народження. 500 дітей сьогодні прийшли до абсолютно нової школи, яку не впізнали", - сказав Голик.

Він зазначив, що у закладі тепер є новий, яскравий, утеплений, енергозберігаючий фасад. Крім того, у школі зроблені новий дах, утеплений фундамент, встановлені нові вікна, комунікації, двері, батареї, парти. У кожному класі встановлені інтерактивні дошки.

 

Радник також розповів, що у кожній рекреації на кожному поверсі розташовані бук-кросінги.

"Ми відкриваємо бук-кросінги в кожній школі, яку реконструює Дніпропетровська ОДА. Сьогодні відразу після реконструкції школи ми привезли сюди і подарували 1000 нових книг. Це найшвидший і простий спосіб прищепити дітям любов до читання", - сказав Голик.

 

За його словами, бук-кросінги не передбачають жодних формулярів, членських квитків і каталогів. "Просто бери і читай", - зазначив радник.

Крім того, школа отримала нові спортивний і актовий зали, їдальню, бібліотеку і ресурсну кімнату, відкриту в рамках Соціальної програми Марини Порошенко.

 

За школою буде стадіон. Його реконструкція почнеться навесні цьогоріч.

"Дякую всім платникам податків Дніпропетровської області. Все, що ми будуємо, - це сплачені вами податки і децентралізація", - підкреслив Голик.

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровська ОДА перетворила стару школу в Покрові на сучасний освітній простір - Юрій Голик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути