Ексклюзиви
пʼятниця, 22 грудня 2017 08:14

Центр Одеси залило окропом

Центр Одеси залило окропом
Цей трубопровід проклали ще в 1964 році. Фото: NewsONE

Частина вулиці Базарної в центрі Одеси на один день перетворилася на гарячу річку. На ділянці між вулицями Рішельєвська і Катерининська в середу ввечері прорвало трубу теплотраси, яка проходить під проїжджою частиною.

Як повідомляє "Сегодня", вода текла по вулиці, заливала підвали і утворювала річки на дорозі. Зазначається, що густа пара, яка піднімалася над гарячою "водоймою" посеред проїжджої частини, заважала автомобілям проїжджати аварійну ділянку.

В прес-службі муніципалітету повідомили: "В результаті аварії відключені від теплопостачання 83 житлових будинки, 7 дитячих садків, 9 шкіл і 8 медустанов". Комунальникам довелося розкопати частину вулиці, щоб знайти місце прориву. За даними чиновників, цей трубопровід проклали ще в 1964 році. На відрізку, який проходить по вулиці Базарній, між Пушкінською і Рішельєвською, в минулому році зробили капітальний ремонт, а ось ділянку, де сталася аварія, планували оновити лише в 2018-2019 роках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одеська траса заблокована сотнями фур

У центральній частині Одеси немає електрики. Без світла залишились будинки на вулиці Рішельєвській, Базарній, Успенській, Грецької, обох Арнаутських та на інших. Не працюють світлофори. Це створює труднощі автомобілістам.

Зараз ви читаєте новину «Центр Одеси залило окропом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути