Ексклюзиви
пʼятниця, 27 січня 2017 16:35

Брат за брата: мер виправдав родича-дебошира

Брат за брата: мер виправдав родича-дебошира
Фото із ok.ru

Відео бійки сфабриковане, а звинувачення у побитті поліцейського - це політичне замовлення. Про це заявив мер Христинівки Микола Наконечний. Напередодні в мережу виклали відео як його брат влаштував бійку в караоке-барі.

Пише "Прочерк".

"Ніякого інциденту не було. Це політичне замовлення моїх опонентів, яке тепер роздмухують. Мій брат проходить як свідок, бо дівчину била інша людина. А відео, що поширюють, змонтоване з двох частин. Перша частина – те відбувалося 8 числа, а не 14-го. І там інша людина била ту дівчину. А певні особи змонтували це відео як таке, що відбулося 14 січня. Це була спланована провокація поліцейськими правоохоронними органами, які на сьогодні просто хочуть повалити місцеву владу. Але нічого в них не вийде! Я ж теж не сидітиму на місці. Якщо вони таким чином мені хочуть оголосити війну – питань нема!" – заявив Микола Наконечний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через сміття в міськраді побилися під звуки гімну

Він зауважив, що хтось цілеспрямовано "ліпить" у відео його брата і показує в невигідному світлі.

"Зараз мій брат вдома. Він був затриманий на три доби, але рішенням суду відпущений на поруки. Зараз має бути апеляція з боку прокуратури. Поки брат вдома з родиною", – сказав Наконечний.

Брат Василь Наконечний із друзями розважався у караоке-барі "Йо-Майо". Працівники викликали поліцію. Допомогти брату приїхав мер.

За фактом відкрили 2 кримінальних провадження - опір правоохоронним органам та погроза або насильство щодо працівника поліції. Всі підозрювані написали розписку про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «Брат за брата: мер виправдав родича-дебошира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути