Ексклюзиви
середа, 19 липня 2017 21:10

Бізнес на косметиці - з чого почати
8

В Україні бракує косметики українського виробництва. Про це Gazeta.ua заявляє засновниця бренду PUDRA Ірина Франчук.

"Все життя я пропрацювала з декоративною косметикою. Коли вирішила розпочати власну справу, хотіла створити бренд, який буде водночас якісним, українським і щоб ним можна було гордитись", - каже Ірина.

Виробничі потужності розташовані у Нововолинську, сировина імпортується з Франції, Італії, Німеччини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кілограм грибів продають за 174 тисячі гривень

"Для того, щоб створити бренд, було відібрано все краще що є в косметиці та спробували об'єднати у одному бренді, це найпопулярніші відтінки саме в Україні", - каже Ірина.

Зараз у PUDRA cosmetics у асортименті помади, блиски, підводки для очей, туш для вій і лаки. Ціни від 50 до 150 гривень.

"Найважче було розробити туш для вій. Це показник торгової марки. Якісну туш робить не лише сировина, а й футляр. Якщо футляр пластмасовий буде вбирати вологу і туш буде швидко висихати. Наш футляр металевий та всередині має колбу і туш в ній ніколи не висохне, вона може лише закінчитись", - додає власниця бренду.

Ірина ставить чіткі вимоги до продажу косметики. Це має бути виключно магазин, а косметика має бути правильно розставлена.

"З кожним продавцем сама проводжу співбесіду, навчаю їх, проводжу тренінги та майстер- класи. Я можу відмовити в продажі косметики, якщо мене щось не влаштувало. Аби продавати косметику йдемо на фестивалі, співпрацюємо з українськими дизайнерами. Остання співпраця з Андре Таном - додала Ірина.

Зараз ви читаєте новину «Бізнес на косметиці - з чого почати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути