понеділок, 12 березня 2018 19:05

Авторські пісні, фолк і "блатняк" - у Вінниці показали "Х-фактор"
5

Учасники відбору на 9 сезон шоу "Х-фактор"
Фото: Сироватко Надія
Учасники відбору на 9 сезон шоу "Х-фактор"
Учасники відбору на 9 сезон шоу "Х-фактор"
Учасники відбору на 9 сезон шоу "Х-фактор"
Учасники відбору на 9 сезон шоу "Х-фактор"

Щойно у Вінниці завершився передкастинг на 9 сезон вокального шоу "Х-фактор". Організатори повідомили Gazeta.ua, що у відборі взяли участь кілька сотень вокалістів та музичних гуртів.

"Сьогодні у нас "закрите" прослуховуваня. Не будемо повідомляти точну кількість учасиків та переможців, адже інтригу "Х-фактора" потрібно зберігати до кінця", - сказали організатори.

На попередній відбір приїхали не тільки вінничани, але й мешканці із інших міст.

Суддів намагалися вразити акапельним співом, виконанням народних пісень, нестандартним поєднанням музичних інструментів, авторськими піснями та несподіваним аранжуванням.

Учасники гурту "JazzForCat" з міста Калинівки вражали суддів акустичним роком і французьким шансоном. Головною їхньою родзинкою гурту стало поєднання звучання гітари і кларнета.

Інший гурт "2VN" прибув у неповному складі. Барабанщик віддав перевагу "реальній" роботі, а не музиці. Проте програміст і філологиня виступили перед суддями з авторською піснею "Время" і "Садок вишневий коло хати" із власним оранжуванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маленька принцеса та головна роль у кліпі зірки "Х-Фактора" - творчі експерименти Міс Україна-2017

За словами організаторів, більшість зареєстрованих учасників відбору не мають музичної освіти. "Головне показати "Х-фактор", а не диплом про освіту і трудовий стаж", - говорять організатори.

Вікор Теклюк, зварювальник на будівництві, прийшов на кастинг з "блатняцькою" піснею. За словами Віктора, саме колеги порадили прийти і показати свій співочий талант. "Музичної освіти не маю. Я самоук", - каже чоловік.

Студент Юрій Свічкар з Хмільника професійно займається співом. "Співаю з 7 років і не уявляю життя без музики. Повірив у себе після позитивних відгуків заслуженого артиста України Івана Дзюби. Також отримав похвалу від голосу країни Олесі Вітковської. Це стало ключовим у прийнятті рішення прийти на шоу "Х-фактор", - розповів хлопець.

Дирегент хору Юрій Борта з міста Іллінців зізнається, що уже вдруге приходить на шоу. "Тоді я провалив кастинг. За три роки я серйозно займався вокалом і сьогодні спробую свої сили з піснею "Ми будемо разом" С.К.А.Й", - каже хлопець.

Результати передкастингу не розголошуються.

Судді індивідуально будуть телефонувати кожному з учасників відбору і говорити результат.

На "сліпих прослуховуваннях" Зіанджа, дівчина-трансгендер, своїм виконанням пісні "Smashed into you" популярної американської співачки Beyonce розвернула всі чотири тренерські крісла. Зірковим наставником обрала Потапа.

Зараз ви читаєте новину «Авторські пісні, фолк і "блатняк" - у Вінниці показали "Х-фактор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути