Ексклюзиви
середа, 17 січня 2018 13:29

Андрухович, Кінг, Кокотюха - запрацював сервіс оренди книг

Андрухович, Кінг, Кокотюха - запрацював сервіс оренди книг
Сервіс пропонує орендувати книгу за 15 грн на місяць. Фото: facebook.com

У Черкасах пропонують орендувати книгу на місяць за 15 грн.

"Немає місця і грошей для книг? "Фітьbook" бере на себе цю проблему", - повідомляє на сторінці у Facebook громадська організація "Книжковий маестро".

Активісти пропонують список із 120 видань. Щоб взяти будь-яку книгу, потрібно спочатку оплатити повну вартість. Місяць користування коштує 15 грн, які беруть із сплачених грошей, а залишок повертають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Облаштували житло для фанатів Гаррі Поттера: казкові фото

Серед пропонованих є книги популярних авторів, як Юрія Андруховича, Стівена Кінга, Дари Корній, Джона Гріна, Андрія Кокотюхи, Сомерсета Моема.

"Ми тільки запустились і працюємо у тестовому режимі: оренда книги на місяць коштує 15 грн. Зв'язатись можна через наші сторінки у "Фейсбук" та "Інстаграм", через усіх членів команди КМ. Ми ведемо переговори з місцевими кафе і сподіваємось, що зможемо найближчим часом оформити стаціонарні полиці", - говорить засновниця громадської організації та куратор проекту Людмила Фіть Gazeta.ua.

За мотивами роману "Шантарам" австралійського письменника Грегорі Девіда Робертса знімуть серіал. Над його створенням працюватиме кінокомпанії Paramount Television і Anonymous Content.

Зараз ви читаєте новину «Андрухович, Кінг, Кокотюха - запрацював сервіс оренди книг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути