Ексклюзиви
субота, 19 серпня 2017 04:12

6 ретро-фільмів, які безкоштовно покажуть у кінотеатрі під відкритим небом
6

Шість тижнів поспіль у Вінниці безкоштовно показуватимуть кінострічки під відкритим небом.

Проект під назвою "Кіно-джаз" стане новою родзинкою джазового фестивалю. Тематичні фільми транслюватимуть двічі на тиждень з 19 серпня на площі перед універмагом. Початок о 21 годині.

Щосереди йтимуть дві серії найдорожчого документального серіалу в історії "Джаз". 16 років тому серіал спричинив джазовий бум у США. Його знімали шість років, витратили $13 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фестивалі "Вітер зі Сходу" виконають пісню "Монолог сепаратиста"

По суботах транслюватимуть відео з минулорічних концертів вінницького джазового фестивалю, а також 6 кінострічок. Першим покажуть ретро-фільм "Канзас-Сіті" про епоху джазу та гангстерів у Америці. Головну роль у стрічці грає Сайрус Честнат, який став хедлайнером цьогорічного фестивалю.

Автор: http://kinofilms.me/
  Кадр з фільму "Казанс-Сіті"
Кадр з фільму "Казанс-Сіті"

Транслюватимуть також біографічну кінокартину "Рей", що завоювала одразу два "Оскари". В сюжеті фільму історія одного з найзвичайніших музикантів всіх часів Рея Чарльза, якого ще називали "Братом" Реєм. А наступна стрічка "Птаха" розповість історію музиканта Чарлі Паркера, який помер у віці 35 років через пристрасть до наркотиків.

Автор: katushka.org
  Кадр з фільму "Рей"
Кадр з фільму "Рей"
Автор: samcult
  Кадр з фільму "Птаха"
Кадр з фільму "Птаха"

Ще один біографічний сюжет закладений у фільмі "Історія Гленна Міллера". Йтиметься про найяскравішого керівника джазового оркестру 20 століття Глена Міллера. Він мав неординарну долю і кар'єру, хоч і загинув у автокатастрофі досить молодим.

Автор: media9.fast-torrent.
  Кадр з фільму “Історія Гленна Міллера”
Кадр з фільму “Історія Гленна Міллера”

Разом з іншими фільмами покажуть психологічну драму "Одержимість", яка вийшла на екрани у 2014 році. Це історія професійного становлення юного барабанщика, який потрапляє в оркестр успішного і безжалісного джазового диригента. Кінокартина завоювала головний приз фестивалю "Сандерс", "Золотий глобус", три "Оскари" і три преммії "BAFTA".

Автор: 0401clar
  Кадр з фільму "Одержимість"
Кадр з фільму "Одержимість"

На завершення представлять комедію "Серенада сонячної долини", де героїня Соні Хен у складі оркестру Гленна Міллера відправляється у Сонячну долину. В основі — кумедні ситуаці та пригоди. За це стрічка заслужила три номінації "Оскар" та була визнана однією з найкращих музичних картин в історії компанії 20th Ceturi Fox і всього жанру.

Автор: onlain-full-hd.
  Кадр з фільму “Серенада сонячної долини"
Кадр з фільму “Серенада сонячної долини"
8 джазових колективів з 9-ти країн світу виступатимуть на 21-му Міжнародному фестивалі VINNYTSIA JAZZFEST у Вінниці 23 та 24 вересня. Відкриватиме фестиваль український етно-джаз проект KoloYolo, які зіграють на бандурі.
Зараз ви читаєте новину «6 ретро-фільмів, які безкоштовно покажуть у кінотеатрі під відкритим небом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути